Tu unde iti depozitezi echipamentul pentru sporturile de iarna?

By March 28, 2016Pentru Mamici

Mihaela are 25 ani si locuieste in Bucuresti de sase ani. Primii patru ani i-a locuit intr-un camin de studenti, iar apoi si-a inchiriat o garsoniera in partea de Nord-Vest a orasului.

Ii place iarna foarte mult, deoarece este pasionata de sporturile specifice sezonului – snowboard-ul si patinajul. In fiecare iarna, ea isi rezerva cateva vacante la munte pentru a se bucura de aceste hobby-uri. Insa din cauza spatiului limitat pe care il are in garsoniera, Mihaela este obligata sa isi depoziteze echipamentul de snowboard si patinele in geamantanul ei de vacanta, pana cand le poate transporta in orasul ei natal, la 300 km departare de Bucuresti. Neavand masina personala, acest proces este de obicei anevoios si plin de peripetii.

Incepand cu acest an, Mihaela a gasit solutia la nevoia sa de a avea mai mult spatiu. Ne-a contactat si ne-a rugat sa ii pastram echipamentele pana in luna noiembrie a acestui an.Astfel, ea a economisit timp si efort, iar acum se poate bucura de un sifonier aerisit in care sa isi depoziteze hainele de primavara si vara.

Noi am “profitat” de bunavointa Mihaelei si am realizat un filmulet pentru a va arata si voua usurinta cu care ea isi depoziteaza lucrurile in cutiile Box it. Noi ne-am ocupat de tot, iar ea doar si-a impachetat hainele si obiectele personale in cutia noastra.

Vezi ce simplu este? Tu unde iti depozitezi echipamentul pentru sporturile de iarna? Noi avem o idee 🙂

Leave a Reply