Unde depozitezi lucrurile personale atunci cand iti renovezi casa?

By April 26, 2016Pentru Mamici

Cei care au trecut prin acest proces stiu deja ce implica renovarea casei in care traiesc zi de zi. Fie ca iti doresti sau nu, o sa urmeze o perioada in care nervii iti vor fi intinsi la maxim si in care vei intampina provocari peste care, vrei sau nu vrei, va trebui sa treci.

Box it - Servicii depozitare Bucuresti

Unii dintre voi au posibilitatea de a se muta in timpul acestui proces, drept pentru care aleg sa isi renoveze intreaga casa in acelasi timp, transformand-o, practic, in santier. 🙂

Insa, sunt si alte persoane care aleg sa isi renoveze locuinta treptat, facand modificari in cate o camera si locuind in acelasi timp in celelalte incaperi ale casei.

Indiferent de situatie, spatiul temporar in care locuiesti nu o sa iti permita sa iti depozitezi toate lucrurile din casa pe perioada renovarii. Astfel, vei avea doua variante:

  1. Sa iti duci lucrurile la unul dintre membrii familiei

Fie ca vorbim de parinti, bunici, frati, surori (ati inteles ideea), drumul pana la ei pentru a depozita toate lucrurile este de obicei plin de peripetii si necesita mult timp si efort din partea ta. De asemenea, trebuie sa ai la dispozitie o masina personala / inchiriata in care sa incapa toate lucrurile pe care vrei sa le transporti. Nu de putine ori, un singur drum nu este de ajuns.

  1. Sa iti duci lucrurile la prieteni

De multe ori, prietenii ne sar in ajutor la nevoie si ne ajuta in momentele dificile din viata noastra.

Totusi, pe langa faptul ca deranjul este mare pentru pentru ei ( desi un prieten nu iti va spune acest lucru in mod direct 🙂 ), si tu vei consuma efort si vei pierde mult timp cu transportul lucrurilor personale pana la domiciliul sau. Si in acest caz, vei avea nevoie de o masina incapatoare.

Nu ar fi mult mai simplu daca ar exista un serviciu de depozitare care sa te scape de aceste drumuri, de efortul depus si de timpul pierdut?

Dar stai putin! Chiar exista! 🙂 Box it este aici sa iti usureze viata si sa te ajute in momentele complicate, cum este si renovarea casei in care locuiesti. Tu nu ai vrea sa economisesti spatiu si timp? Te asteptam sa comanzi o cutie Box it si sa testezi serviciile noastre personalizate. Comanda acum!

Box it - Servicii depozitare Bucuresti
Box it - Servicii depozitare Bucuresti

Leave a Reply