Cum faci loc in casa pentru noul nascut? Apelezi la serviciile de depozitare Box it :)

By June 29, 2016Pentru Mamici

Un nou nascut este mereu un motiv de bucurie, dar si de planificare atenta inaintea marelui moment. Incepand cu hainutele pe care le cumperi pentru bebe, pana la carucior sau biberoane, trebuie sa te documentezi foarte bine pentru fiecare pas facut.

Insa, cel mai probabil, activitatea care iti va consuma cel mai mult timp va fi decorarea si renovarea camerei copilului. Daca ai deja o camera in plus in locuinta, poate ca te-ai gandit deja sa o eliberezi, sa o renovezi, in asa fel incat aceasta sa fie perfecta pentru venirea noului nascut.

Decorarea si renovarea camerei noului nascut devin activitati mult mai placute cu ajutorul serviciilor de depozitare Box it!

Din experienta pe care am avut-o cu o parte din clientii nostri, am aflat ca serviciile Box it le-ar fi fost utile atunci cand si-au marit familia. Box it ar fi fost o solutie la indemana pentru ei, dar si pentru toti oamenii din Bucuresti, mai ales din prisma faptului ca serviciile de depozitare pe care le oferim pot fi considerate o extensie a spatiului personal.

Sa iti explicam si de ce! Daca, pe langa schimbarea mobilierului, te-ai gandit si la zugravire sau schimbarea pardoselii, acest lucru trebuie facut cu mult timp inainte de sosirea bebelusului, pentru a avea timp sa aerisesti bine camera, iar vaporii de vopsea sa nu afecteze sanatatea copilului. De asemenea, este preferabil sa alegi o vopsea “sanatoasa”, cu continut scazut de compusi organici volatili (COV) si care sa nu emane aceste substante dupa uscare.

Decorarea si renovarea camerei noului nascut devin activitati mult mai placute cu ajutorul serviciilor de depozitare Box it!

Dar ce faci in tot acest timp, in care esti cu renovarea in toi?

Unde depozitezi lucrurile pe perioada lucrarilor de renovare, departe de praful si mizeria care apar in urma acestora?

Datorita faptului ca serviciile noastre includ livrarea si colectarea cutiilor, vei putea apela cu incredere la ele, economisind timp pretios inainte de extinderea familiei. Totodata, cu minim de efort, vei putea elibera casa si te vei putea pregati linistit de venirea noului nascut si de lucrurile cu adevarat importante pentru tine si familia ta, in perioada care urmeaza.

Iar dupa ce vei termina toate aceste lucrari, curatenia generala si mobilarea camerei celui mic vor fi floare la ureche!

Leave a Reply