Cum functioneaza tot procesul ?

Foarte simplu 🙂 Sunt doar 4 pasi:

 • Pasul 1 – Ne contactezi prin formularul de pe site si selectezi numarul de cutii dorite. Noi vom reveni printr-un e-mail pentru a stabili de comun acord data de livrare, modalitatea de plata si tipul de servicii.
 • Pasul 2 – Iti livram cutiile la data cuvenita. Pentru siguranta ta, tot atunci vom semna si un contract si tu vei semna un proces verbal de primire al cutiilor.
 • Pasul 3 – Cand esti gata cu impachetatul, ne chemi pentru a lua cutiile Box it pe care le-ai pregatit si vom semna un proces verbal de predare al acestor cutii.
 • Pasul 4- Iti pastram lucrurile pentru cat timp ai nevoie. Cand le vrei inapoi, ne anunti si noi le vom livra cat de repede posibil.

In cat timp ar trebui sa imi impachetez lucrurile in cutiile Box it?

Ai la dispozitie 7 zile in care poti impacheta lucrurile si ne poti chema pentru ridicarea cutiilor. In cazul in care ai terminat de impachetat mai devreme, nu ezita sa ne suni, iar noi vom veni la tine pentru a colecta cutiile si a le duce la depozitul Box it.

Cum ma asigur ca produsele mele vor fi pastrate in siguranta?

Fii fara griji!

In momentul in care vom veni sa ridicam cutiile, vom semna si un contract, precum si un proces verbal de predare-primire, in care vom stipula tipul obiectelor pastrate in cutiile Boxit, conditiile in care sunt pastrate acestea, precum si alte date pe care le vei putea verifica la momentul respectiv..

Ce sisteme de securitate si siguranta imi ofera Box it?

Unitatea in care iti pastram lucrurile este asigurata cu un sistem de securitate care este direct conectat la o firma de paza si protectie, care intervine cu promptitudine.

De asemenea, trebuie sa stii ca depozitul Boxit este ferit de praf, de apa, este protejat de frig sau temperaturi foarte ridicate si nu este predispus la risc de incendiu sau inundatie.

Ce marimi au cutiile ?

Cutiile au urmatoarele dimensiuni: 60 cm lungime, 29 cm latime si 41.5 cm inaltime.

Noi am facut si un exercitiu si am constatat ca intr-o cutie Boxit poti depozita:

17 paltoane foarte groase de iarna

sau

32 de camasi

Sau

78 tricouri si bluze

Sau

Muuuuuuuuuulte decoratiuni de Craciun 🙂

Exista limite de greutate pentru cutii ?

Din pacate, da… 🙁  O cutie Boxit poate sustine maximum 15 kg. Dar poti oricand opta pentru doua cutii. Sau trei… 🙂

Care este pretul pentru depozitare ?

Pretul de depozitare variaza in functie numarul de luni pentru care ai nevoie sa depozitezi si numarul de cutii depozitate. Astfel, in sectiunea “Preturi” a website-ului nostru poti sa vezi care optiune se potriveste cel mai bine pentru nevoile tale.

Ce se intampla daca vreau sa imi primesc cutia inainte de cele 4 luni?

Noi putem sa iti aducem inapoi cutia in orice moment – nu trebuie sa astepti sa expire cele 4 luni, insa suma pe care ai platit-o la inceput nu va fi returnata.

Insa,daca ai nevoie de un anumit lucru din cele depozitate, noi iti putem aduce cutia iar apoi o depozitam conform intelegerii initiale.Pentru mai multe detalii despre aceasta posibilitatea,vezi sectiunea Ce se intampla daca am nevoie de un obiect din cutie in perioada agreata de depozitare?   

Ce se intampla daca am nevoie de un obiect dintr-o cutie in perioada agreata de depozitare ?

Noi iti putem aduce cutia inapoi oricand in timpul perioadei de depozitare. Dupa ce iti iei obiectul dorit, noi vom re-sigila cutia in prezenta ta si o vom lua inapoi la depozitul Box it.

Primul drum va fi oferit gratuit iar urmatoarele drumuri te vor costa 20 lei fiecare.

Ce se intampla daca intarzii cu plata facturii ?

Noi stim ca exista momente dificile in viata fiecaruia, in care calculele pe care ni le facem nu se potrivesc cu situatia din realitate. Daca exista intarzieri de plata mai mici de 10 zile de la data scadenta, nu ne suparam si intelegem ca sunt alte prioritati care trebuie rezolvate. Daca insa intarzierile sunt mai mari de 10 zile, atunci vom aplica penalitati conform contractului.

In cazuri extreme, in care nu mai poti fi contactat si au trecut peste 30 zile de la data scadenta, atunci ne asiguram dreptul de a pastra cutiile tale pana cand primim de la tine banii pentru toata perioada in care cutiile au fost pastrate la noi.

Ce garantie am pentru bunurile mele ?

In cazul furtului, distrugerii sau deteriorarii bunurilor, depozitarul va oferi o despagubire egala cu cea oferita de societatea de asigurari in urma evaluarii dosarului de dauna.

Ce se intampla daca nu stiu de cat spatiu am nevoie ?

Este simplu! Comanda mai multe cutii. Noi iti vom aduce cate cutii ne ceri, tu vei folosi cate cutii sunt necesare si ni le vei returna pe cele nefolosite.

Box it nu va percepe nici o taxa suplimentara, pentru ca tu sa platesti doar pentru spatiul pe care il folosesti.

Care sunt modalitatile de plata si cand incep sa platesc ?

Plata prin numerar se face in felul urmator:

 1. Cand noi iti livram cutiile, semnam un contract si ne platesti taxa de 15 lei/ cutie – asta pentru ca stim cat de folositoare sunt aceste cutii iar in cazul in care tu te decizi sa le pastrezi, noi ne putem acoperi costurile cutiei si pe cele ale transportului.
 2. Cand venim sa iti ridicam cutia, tu vei plati doar diferenta, conform planului tarifar pe care il vei alege:
 • 15 lei/cutie/ luna, minim 4 luni – tu vei plati restul ramas de 3 luni, adica minim 45 lei /cutie.
 • 25 lei/cutie/luna fara minim de depozitare – tu vei plati restul de 10 lei/cutie pentru luna respectiva.

Plata prin transfer bancar se face in felul urmator:

 1. Inainte ca noi sa iti livram cutiile, ne transferi taxa de 15 lei/curtie – asta pentru ca stim cat de folositoare sunt aceste cutii iar in cazul in care tu te decizi sa le pastrezi, noi ne putem acoperi costurile cutiei si pe cele ale transportului.
 2. Inainte sa venim sa iti ridicam cutiile, ne vrei transfera doar diferenta, conform planului tarifar pe care il vei alege:
 • 15 lei/cutie/ luna, minim 4 luni – tu vei plati restul ramas de 3 luni, adica minim 45 lei /cutie.
 • 25 lei/cutie/luna fara minim de depozitare – tu vei plati restul de 10 lei/cutie pentru luna respectiva.

Cum voi plati serviciul dupa plata initiala ?

Avem doua optiuni pentru plata:

 • Box it iti va trimite in fiecare luna pe e-mail factura cu suma pe care o ai de platit, iar tu va trebui sa faci aceasta plata pana la data scadenta in contul nostru
 • Daca stii pentru cat timp vrei sa depozitezi cutiile la noi, poti plati in avans sub forma de “cash la livrare”, cand venim sa ridicam cutiile, sau direct in contul nostru, inainte sa venim sa preluam cutiile(plata trebuie sa fie confirmata in momentul in care venim pentru ridicare)

In cat timp imi vor fi livrate inapoi bunurile depozitate ?

Noi iti vom aduce lucrurile inapoi in maximum 48 de ore lucratoare, din momentul in care ne contactezi.

Ce se intampla daca ma razgandesc si vreau sa anulez comanda ?

Daca vrei sa anulezi comanda inainte ca noi sa iti livram cutiile, ne-ar fi de folos daca ne-ai anunta cu minim 6 ore inainte, pentru a putea onora comenzile altor clienti, care au nevoie de mai mult spatiu in locuintele lor. Nici o taxa nu este impusa in cazul acesta.

Daca vrei sa anulezi comanda dupa ce noi ti-am livrat cutiile goale, atunci taxa impusa este cea de 15 lei pe cutie pe care tu o platesti atunci cand iti livram comanda. Vezi sectiunea http://boxit.ro/faq/care-sunt-modalitatile-de-plata-si-cand-incep-sa-platesc/

 

Care este programul de ridicari si livrari?

Pentru ca stim cat de important este programul vostru si pentru ca de multe ori este greu sa fii acasa in timpul zilei, am hotarat sa facem livrarile in afara orelor normale de munca:

Luni – Vineri: 18:00 – 22:00

Sambata – Duminica: 10:00 – 15:00

Desigur, daca exista o situatie exceptionala in care ai nevoie de noi in alt interval, vom incerca sa onoram cererea in functie de posibilitati.

Exista zile in care nu se fac ridicari si livrari?

Oricat de mult ne-ar placea sa va ajutam sa va eliberati casa si sa-i redati spatiul de care aveti atata nevoie, Box it ia vacanta de sarbatorile legale. Zilele in care noi nu lucram sunt, practic, cele in care Romania sarbatoreste si anume, sarbatorile legale.